News And Update

Kata Dua Dari CEO
img

27

Mac 18

Kata Dua Dari CEO

27-Mac-18 Business

Assalammualaikum wbt

Terlebih dahulu saya berbesar hati mengucapkan TAHNIAH kepada saudara-saudari kerana berjaya berusaha untuk menjadi yang lebih baik.

Dalam usaha membebaskan diri dari belenggu kewangan, ada baiknya kita cuba mempertingkatkan lagi jati dan motivasi diri untuk berada sama tinggi dengan mereka yang telah berjaya sehingga kini.

Dengan memperkenalkan Dexalea kepada umum, secara tidak langsung saya dan team pembanggunan telah mencurahkan jiwa dan raga hanya untuk melihat kejayaan Dexalea di pentas dunia.

Untuk menggapai hasrat murni ini, kami telah memilih jalan yang terbaik bagi memudahkan anda berada dan berjaya tanpa sebarang tekanan di kiri dan kanan. Saya menggalakkan anda untuk memulakan hari ini. 

Menghayati produk hebat kami dan melancarkan perniagaan anda. Menetapkan matlamat dan menetapkan pelan tindakan anda adalah unsur utama kejayaan anda. Ikuti Panduan Perniagaan yang direka untuk membantu anda membuat perniagaan yang boleh bertahan untuk generasi.

Kehidupan yang direka oleh anda untuk memberi tumpuan kepada minat anda dan membuat masa depan yang anda inginkan. Ganjaran Pendapatan yang melebihi manfaat kewangan, termasuk diskaun, perjalanan, dan bonus.

Komuniti rakan sebaya dan kawan-kawan yang bekerjasama. Di Dexalea, kami mengikuti mimpi itu dan merangka peluang (dengan SEMUA di atas) untuk anda. Hidup hidup yang anda bayangkan kini boleh menjadi realiti anda.

Itulah yang terbaik!


Salam mesra,
Mohammad Fuad ,
Pengerusi & Ketua Pegawai Eksekutif Dexalea Sdn Bhd

 

Recent News

blog-img
Soft Launching 19-Apr-18